طرز تهیه ترشی خرمالو

به گزارش وبلاگ جناب خان، در گزارش زیر قصد داریم طرز تهیه ترشی خرمالو را به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه ترشی خرمالو

به گزارش، خرمالو سرشار از ویتامین A و بتاکاروتن است. همچنین دارای مقدار قابل توجهی ویتامین های B1، B2، B3 و C می باشد. در ضمنً این میوه خوش رنگ و خوش طعم دارای مواد معدنی ضروری برای بدن مانند کلسیم، گوگرد، آهن، فسفر، منیزیم و پتاسیم است. هر یک از مواد معدنی فوق نقش مؤثری در سلامتی و تندرستی بدن ما دارند. اگر خرمالو به خوبی رسیده باشد، برای بچه ها نیز میوه ای مفید محسوب می شود و در رشد و نمو آن ها مؤثر است. در ضمنً خرمالو میوه اشتها آوری است.

خرمالو و هل سبز و فلفل بهار و خرمای زرد هر کدام هشت عدد

جوز هندی درسته یک عدد

سرکه سفید و نمک به میزان لازم

زنجبیل تازه کوچک چهار تکه

خلال شیرین شده پرتقال سه قاشق غذاخوری

برای تهیه ترشی خرمالو، سرکه را در ظرفی ریخته و می گذاریم به مدت 10 دقیقه بجوشد. سپس از روی حرارت برداشته و صبر می کنیم تا خنک شود. این کار مانع از کپک زدن ترشی می شود. خرمالو ها را شسته و می گذاریم تا خشک شود. به کمک نوک چاقو در سرانجامی خرمالو یک سوراخ کوچک ایجاد می کنیم و داخل هر خرمالو را با یک هل سبز و یک فلفل بهار پر می کنیم. خرمالو ها را به صورت منظم در یک ظرف شیشه ای تمیز می گذاریم و میان آن ها جوزهندی و خرما قرار می دهیم و نمک و زنجبیل را روی آن ها می ریزیم در سرانجام سرکه سفید سرد شده را روی مواد می ریزیم. به طوری که سرکه روی خرمالو ها را بگیرد. در شیشه را می بندیم و ترشی را در جای خنک نگهداری می کنیم. این ترشی پس از 15 روز آماده است.

منبع: آکسان

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به "طرز تهیه ترشی خرمالو" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ترشی خرمالو"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید