طرز تهیه ترشی کلم بروکلی

به گزارش وبلاگ جناب خان، ترشی کلم بروکلی، ترشی کلم بروکلی مخلوط، ترشی کلم بروکلی و هویج و ... از انواع ترشی بروکلی هستند. با طرز تهیه ترشی کلم بروکلی آشنا شوید.

طرز تهیه ترشی کلم بروکلی

ترشی یکی از چاشنی های غذایی متنوع و پرطرفدار است که با استفاده از انواع میوه و سبزیجات به اضافه سرکه و ادویه جات معطر تهیه می گردد. در اصل ترشی انداختن، نوعی روش نگهداری از مواد غذایی است که علاوه بر جلوگیری از خراب شدن میوه یا سبزیجات؛ یک ترکیب خوش طعم به ما می دهد که می توانیم آن را در کنار انواع غذاها میل کنیم.

تا به امروز در سایت وبلاگ جناب خان طرز تهیه انواع ترشی مانند ترشی خرمالو، ترشی انگور سیاه، ترشی خرفه، ترشی زیتون ، ترشی زغال اخته و ... را به شما آموزش داده شده، این بار اما قصد داریم طرز تهیه ترشی کلم بروکلی را به شما آموزش دهیم که بسیار خوشمزه و خوش رنگ است. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه ترشی کلم بروکلی:

آب4 پیمانه
سرکه سفید4 پیمانه
نمک1/4 پیمانه
سیر10 حبه
فلفل قرمز آسیاب نشده3 ق غذاخوری
شوید تازه یا سبزی معطر دل خواهیک دسته کوچک
کلم بروکلی1 کیلوگرم

طرز تهیه ترشی کلم بروکلی:

  1. برای تهیه ترشی کلم بروکلی ابتدا کلم بروکلی ها را به گل های کوچک تقسیم نموده و آن ها را حدود 5 دقیقه داخل مقداری محلول آب و نمک یا آب و سرکه قرار دهید و یا اینکه آن ها را حدود 2-3 دقیقه داخل آب جوش بریزید و زود درآورید و داخل سبد بریزید تا خشک شوند. در هر صورت باید کلم بروکلی را حسابی بشویید و تمیز کنید تا هیچ آلودگی یا پشه ای لابه لای بافت متراکم آن باقی نماند.
  2. حالا آب، سرکه و نمک را خوب مخلوط کنید تا نمک به خوبی حل گردد.
  3. ترکیب را روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید.
  4. حرارت را خاموش کنید و کمی صبر کنید تا ترکیب سرکه و آب خنک گردد.
  5. داخل هر شیشه ترشی خشک و تمیز و دردار، یک حبه سیر، مقداری شوید و کمی فلفل قرمز نساییده بریزید.
  6. کلم بروکلی های خشک شده را داخل شیشه ها بریزید و سپس محلول آب، سرکه و نمک را داخل شیشه ها و روی مواد بریزید.
  7. سعی کنید ترتیب قرارگرفتن سبزیجات داخل شیشه به صورت مرتب و لایه لایه باشد و برای مثال سیر فقط در کف شیشه نباشد.
  8. مانند بقیه ترشی ها، در ظرف یا شیشه را با یک کیسه فریزر بپوشانید و درپوش آن را بسته، اجازه دهید این ترشی بیرون از یخچال بماند تا حا بیفتد.
  9. بسته به ذایقه شما بعد از 1 الی 2 هفته ترشی کلم بروکلی شما آماده خوردن است.
امیدواریم این ترشی خوشمزه و خوش رنگ را تهیه نموده و از طعم آن لذت ببرید. نوش جان.

گروه آشپزی وبلاگ جناب خان

منبع: setare.com

به "طرز تهیه ترشی کلم بروکلی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ترشی کلم بروکلی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید